1.  Degustari traditionale in ferma: De luni pana vineri, in fiecare seara la ora 19 se vor organiza actiuni de degustare a unui produs traditional sau ecologic. Degustarea va fi animata de specialisti in degustare recunoscuti in domeniu- Comenzi din februarie 2012;

2.  Cursuri de formare in marketing produse ecologice si  traditionale pentru agricultori- Comenzi din februarie  2012;

3. Seminarii asupra “Alimentatiei sanatoase” pentru consumatori. Se vor organiza in ferme lunar, seminarii cu participarea unor specialisti romani si straini,  recunoscuti ca si autoritati in domeniu.-Detalii din februarie  2012;

4. Activitati specifice fermei pedagogice: In parteneriat cu scoli generale si licee din Cluj Napoca vor fi realizate activitati pedagogice cu clase de elevi in ferme pe tematici variate (Natura; Sculptura; Pictura; Calarie; activitati specifice fermei de bovine, cabaline,apicole,  vegetale etc…);- Detalii din februarie  2012;

5. Onomastici in ferma: Intr-o atmosfera rurala cu o bucatarie traditionala se poate descoperi gustul alimentelor de altadata- Detalii din  februarie  2012;